Nieuwsbrief

Beste ouders,

Het seizoen zit er alweer op, maar dat betekent niet dat KV Brucom ondertussen heeft stilgezeten. Achter de schermen zijn wij al een tijdje bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Een nieuw seizoen vol uitdagingen, leermomenten en een seizoen waarin wij onze jeugdspelertjes zo goed mogelijk zullen proberen te begeleiden.

Trainingen
De trainingen zullen plaatsvinden op woensdag en vrijdag.

U8: Nele Ghysels
U9: Michael Vanden Abeele
U10: Stacey Rampelberg (onder voorbehoud)
U12: Joachim Deweerdt

.
U8/U9/U10: 18:30-19:30.
Beide spelersgroepen krijgen kleedkamer 1 ter beschikking (U8 rechterkant, U9 linkerkant)
U10 krijgt kleedkamer 2
U12: 18:00-19:15.
U12 krijgt kleedkamer 3

De spelers worden een kwartier voor aanvang van de training verwacht in de kleedkamer. Op die manier kunnen we de training op de meest gunstige manier aanvatten.

Lidgeld en pakket
Het lidgeld voor dit seizoen bedraagt €250 voor het 1e kind, 220€ voor het 2e kind en vanaf het 3e kind bedraagt dit 200€. Dit bedrag dient voor:
Trainingsbroek – trainingsvest – polo – kousen – bal – verzekering – drank na de wedstrijd – inschrijving bij de bond – korting eetfestijn-vergoeding trainers

Pasdagen
Om het pakket tijdig te kunnen bezorgen is het belangrijk dat de spelertjes op voorhand langskomen op de club om de maten te nemen.
Tijdens deze pasdagen wordt een voorschot van 150€ (liefst cash) gevraagd. De rest van het lidgeld dient voor eind augustus betaald te zijn. Dit kan op rekeningnummer : BE 87 7360 1371 8894 met vermelding van de naam en de geboortedatum van jullie kind.
Elke speler krijgt dan ook een kaart waarmee men bij Go-sport sportkledij kan kopen tegen een vermindering van 20% (meer uitleg tijdens deze pasdagen)

Verdere details
De trainingen zullen starten op vrijdag 10 augustus. Gelieve er rekening mee te houden dat er 15 augustus geen training zal zijn aangezien dit een feestdag is.

Warme oproep
Langs deze weg willen wij nogmaals een warme oproep plaatsen. Wij kunnen altijd helpende handen gebruiken, vooral op zaterdag tijdens de thuismatchen van onze jeugd. Ook zoeken we naar een afgevaardigde voor elke ploeg, dit om de trainers bij te staan in verband met de communicatie tussen ouders, spelers, trainer en bestuur. Bij interesse kan u zich steeds wenden tot de trainer of Rudi Ghysels. Nieuwe spelers (geboren tussen 2005 en 2012) zijn altijd welkom.

Enkele belangrijke data.
10/8 : 1e training jeugd
28-29/9 en 1/10 : mosselkermis
23 en 24/11 : Spaghettikermis
22-23 en 25/03/2019 : Steakkermis

Dit was onze eerste nieuwsbrief, u kan ons ook via de sociale media blijven volgen, nl website (www.kvbrucomsp.be), facebook, instagram e.d.
Hopelijk zien we jullie begin augustus terug.

Het bestuur.