+logo van de Football+Foundation

[blox_row][blox_column width=”1/1″][blox_heading title=”+logo van de Football+Foundation” size=”h3″ style=”style5″ animation=”none”][/blox_heading] Logo + kvb
Op 13 april kregen wij het officiële +logo doorgestuurd van de Football+Foundation. Naar aanleiding van onze sociaal-maatschappelijke acties die we dit seizoen reeds ondernamen (Silence Day, Regenboogveteractie) kregen we dit logo toegekend door de Football+Foundation van de KBVB. Enige trots is op zijn plaats, aangezien niet veel regionale clubs zich als “+ club” kunnen profileren.

Eerder dit jaar behaalde onze club ook al 1 ster, het resultaat van de audit betreffende onze jeugdwerking, die in 2014 werd gedaan door Double Pass. (Dit is het maximum resultaat voor een regionale audit). Wij willen dan ook iedereen bedanken die heeft meegewerkt tot het behalen van dit resultaat. Niet in het minst Dries en Stijn die de drijvende krachten waren (en zijn) in dit project. Zelfs een kleine club zoals de onze kan een mooi resultaat behalen als een paar mensen zich gedreven achter iets zetten. Ik hoop dat we op deze weg kunnen verder gaan en onze structuur en werking nog kunnen verbeteren op basis van de gekregen feedback.