FOOT PASS januari 2014

Hierbij het resultaat van de audit betreffende onze jeugdwerking, die in 2014 werd gedaan door Double Pass.
Onze club behaalde 1 ster, dit is het maximum resultaat voor een regionale audit.
Wij willen dan ook iedereen feliciteren en bedanken die hebben meegewerkt tot het behalen van dit resultaat.
Niet in het minst Dries en Stijn die de drijvende krachten waren (en zijn) in dit project.
Zelfs een kleine club zoals de onze kan een mooi resultaat behalen als een paar mensen zich gedreven achter iets zetten.

De Voetbalfederatie Vlaanderen (VFV) startte een nieuw project om de kwaliteit van de jeugdwerking in haar clubs te verbeteren. Hiervoor wordt officieel samengewerkt met Foot PASS voor de uitvoering van een objectieve audit in de clubs. Deze audit leidt echter niet alleen tot concreet advies, maar zal ook de mogelijkheid bieden om aanspraak te maken op werkingssubsidies uit een nieuw jeugdsportfonds. Let op, ook voor het laten uitvoeren van de audit worden subsidies voorzien! Een unieke kans dus om de kwaliteit van jouw jeugdopleiding te laten meten en hiervoor ook nog eens financieel ondersteund te worden.

Foot PASS wil de jeugdopleiding van voetbalclubs kwaliteitsvol verbeteren en mee op de kaart zetten, door middel van adviesverstrekking, een erkend kwaliteitslabel, een vermelding in de unieke online catalogus en nog zoveel meer.
FootPASS2014_1STERklein

Als club scoor je altijd met Foot PASS! Je zet niet alleen jouw club op de kaart, maar werkt ook verder aan de kwalitatieve uitbouw van jouw jeugdopleiding. Toekomst verzekerd!